Medicinska Bokhandeln

Berzelius väg 3

(Karolinska Institutet västra)

171 77 Stockholm

 

08-524 865 27

mb@mf.ki.se

 

 

 

MEDICINSKA BOKHANDELN campus Solna

 

HARRYS BÖCKER campus Huddinge

KÖPVILLKOR OCH INFO

 

Leverans och hantering

 

Försändelsen går via DHL och ligger för närvarande på 48 kr. För tillfället skickar endast inom Sverige. Maila in din beställning till mb@medicinskabokhandeln.se

 

Leveransschema

 

Alla leveranser av produkter som vi har i lager skickas inom 1-2 dagar. Observera att vi inte skickar några paket på lördagar, söndagar eller allmänna helgdagar.

 

Betalningsätt

 

Medicinska Bokhandeln använder oss av fakturering som betalningssätt av beställningar via internet. Fakturan ska betalas till Medicinska Bokhandeln i Stockholm AB inom 20 dagar från fakturadatum (privatperson), alternativt, inom 30 dagar från fakturadatum (företag). Det tillkommer inte någon faktura-avgift. För frågor rörande din faktura kan du vända dig direkt till oss. Företag som vill handla för ett högre belopp är välkomna att kontakta oss för offert.

 

Garanti

 

Vi erbjuder en väldigt bra och omfattande garanti på minst ett år på alla produkter vi säljer. Den gäller inte för förluster eller naturligt slitage på produkter. Till exempel (men inte begränsat till): batterier, engångsprodukter och produkter med bäst-före-datum.

 

Returer

 

ENDAST PRIVATPERSONER.

Viktigt – Innan du returnerar en vara måste du ha ett returbehörighetsnummer från Medicinska Bokhandeln. Vänligen maila oss så får du ett returbehörighetsnummer. Det numret måste skrivas tydligt på returpaketets framsida. På så sätt kan vi snabbare sortera och behandla returen.

 

Om du vill skicka tillbaka någon produkt måste du kontrollera att den är väl inslagen och att dem returneras oanvänd inom 14 dagar efter att du har fått den. Ange fakturanummer på all korrespondens. Av hygieniska skäl kan vi inte ta tillbaka produkter av personlig natur eller sterila och sanitärt känsliga produkter. Till exempel: stetoskop eller otoskop – maila/ ring oss för information om vad som gäller för din produkt. (Du får själv betala för kostnader för returfrakt)

 

Borttagning av olevererade beställningar:

Du kan ta bort alla beställningar som inte levererats utan att ange särskilt skäl.ENDAST

 

FÖRETAGSKUNDER.

 

Medicinska Bokhandeln kommer inte att acceptera att en produkt returneras som levererats enligt kundens order såvida inte Medicinska Bokhandelns handläggare skriftligen har godkänt returen. Om företaget har godkänt returen ska produkten returneras på kundens risk och kostnad och måste levereras till Medicinska Bokhandeln i felfritt skick. Därtill lägger Medicinska Bokhandeln i dagsläget på en återköpsavgift. Den här avgiften är för tillfället 20 % av bruttokostnaden av den returnerade produkten

 

 

 

KONTAKTINFO:

 

Medicinska Bokhandeln

Berzelius väg 3,

171 77 Stockholm

 

Telefon Solna:

08-524 865 27

 

Öppettider

Måndag-Torsdag 9.30-17.00

Fredag 9.30-16.00

Lunchstängt: 13.00-14.00

 

Email:mb@mf.ki.se

 

 

Copyright Medicinska Bokhandeln i Stockholm AB © All Rights Reserved